hiša re sono

House RE

Vrhnika, Slovenia

House RE

House RE was very much affected by the demanding local conditions that represented a major challenge for the designing team. The ever-changing volume of inner space is strongly influenced by the surrounding area’s diversity. An open floor interior design meets the needs of this young family’s modern life and offers comfort and quality. The living room overlooks the forest through the paneled glass wall that encloses the external roofed patio, which provides a direct contact to its natural surroundings. Children’s rooms are located in the attic while the main bedroom is located in the south part of the ground floor level with a necessary degree of privacy for the parents. The basement, which is submerged into the hill, is used for parking and technical areas. The boldly designed facade is a combination of dark color shades and natural larch wood’s textures.

ArchitectureSoNo arhitekti
LocationVrhnika, Slovenia
ArchitectsEdvard Blažko, Marko Volk, Nina Tešanović
Site Area850 m2
Nett Building Area310 m2
Year of Completion2010
PhotographsMatevž Paternoster

SoNO_HISA_RE_4 SoNO_HISA_RE_3 SoNO_HISA_RE_9 SoNO_HISA_RE_8 SoNO_HISA_RE_5 SoNO_HISA_RE_6 SoNO_HISA_RE_7 SoNO_HISA_RE_11

internet png

 

 

 

hiša re

nacrti